ΓΥΝΑΙΚΑ

Το πόνημα αυτό, στην ολότητά του, είναι ίσως, το πρώτο που γράφεται πριν από την εξελισσόμενη καταστροφή της Πατρίδας μας. Είναι, ίσως, ο πρώτος Ύμνος στο πρώτο Ον του Σύμπαντος, στην εν δυνάμει Μάνα, Σοφών, Ηρώων, Θεανθρώπων και Θεών. Είναι η πρώτη επίκληση, που απευθύνεται στην Γυναίκα να εγερθεί ως η τελευταία γραμμή άμυνας του Ανθρώπου, ενάντια στον το καταστροφικό Μινώταυρο της Παγκοσμιοποίησης και των δυνάμεων του σκότους, που ήδη κατέστησαν τους πάντες, δέσμιους και άβουλους αποδέκτες της σκλαβοποίησής τους, μέχρι και του αφανισμού τους. Η Γυναίκα, που γίνεται Μάνα, αποκτά αυτόματα άλλες ανώτερες διαστάσεις, γιατί ανοίγουν διά της μητρότητας, οι κρουνοί της Αιώνιας Αγάπης για το παιδί της και αναγορεύεται σε Θεά της ζωής, αναζητώντας διά της Γνώσης την Ελευθερία.


Περισσότερα

ΩΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το έργο αυτό, νιώθω ότι με ξεπερνάει και αναζητά σαν αποδέκτη του, κάθε άνθρωπο. Δεν καταγράφει δικές του εμπειρίες και γνώσεις, ούτε ιδεολογήματα σε φανταχτερό περιτύλιγμα και εμμονές κάποιων αυθεντιών. Διαγράφει γυμνές διαχρονικές αλήθειες, συμβατές με την φυσική τάξη και τη Συμπαντική νομοτέλεια, που καθαγίασε η ιστορία χιλιετιών, αποστείρωσε από κάθε ιδιοτέλεια και μικρότητα και τις κληρονόμησε στον Αιώνιο Άνθρωπο, ως θέσφατο και αδιαμφισβήτητη Αλήθεια. Είναι εμπνευσμένο, από τον ΎΜΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, του Διονύσιου Σολωμού, από την διαχρονική Οδύσσεια του Ελληνισμού, του Ελληνικού Λόγου και την σχέση τους με την Συμπαντική τάξη.


Περισσότερα

Δυστυχία ή Ευτυχία να είσαι Έλληνας;

Το βιβλίο του Ν. Δήμου με τίτλο: ‘Η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας’, των εκδόσεων Πατάκη, το διάβασα τον Μάϊο του 2014. Ο αφοριστικός του τίτλος, η εκδοτική του επιτυχία, η μετάφρασή του σε 8 γλώσσες και η κυκλοφορία του, σε όλο το κόσμο, όπως επίσης και οι διθυραμβικές κριτικές από εννέα, ‘σημαντικούς ανθρώπους’, Έλληνες και ξένους, μου προξένησαν μεγάλη εντύπωση. Επειδή μέχρι σήμερα, έχουν δημοσιευτεί ελάχιστα άρθρα και σχόλια για το βιβλίο αυτό, το οποίο εγώ θεωρώ, υβριστικό για το Ελληνικό Έθνος, τον  Έλληνα και τον Άνθρωπο, θεώρησα χρέος μου, να απαντήσω με το βιβλίο μου.


Περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, είναι μία ποιητική συλλογή, που αποτελείται από 13 ποιητικές ενότητες. Αυτή η συλλογή, αποτελεί ένα εκθετήριο ιδεών, πάνω σε ποιητικό όχημα. Αποτελεί, μία κατάθεση ψυχής και μία κραυγή, για όσα συντελούνται στην χώρα μας και τα οποία εφαρμόζονται επί σχεδίου, που έχει ήδη εκπονηθεί και εφαρμόζεται. Το έργο αυτό, είναι και ένα ξέσπασμα, αλλά και ένα κάλεσμα έγερσης για Αγώνα, επιβίωσης του Έθνους και διάσωσης του πολιτισμού μας. Το κεντρικό μήνυμα, που εκπέμπεται από κάθε σελίδα αυτής της συλλογής, επικυρώνεται από ρήσεις μεγάλων Ελλήνων και ξένων διανοητών. Επικαλούμαι, δηλαδή, αδιαμφισβήτητα επί αιώνες, αποφθέγματα και ρήσεις, που η ιστορική συνείδηση και η επιστήμη, κατέστησαν αξιωματικές αλήθειες.


Περισσότερα

Χωρόχρονος

Jujubes chupa chups liquorice tart oat cake toffee. Sugar plum wafer toffee. Jelly candy canes pastry cotton candy. Tootsie roll sesame snaps apple pie pudding biscuit brownie cake. Icing lollipop oat cake cookie. Oat cake cupcake topping bonbon sweet roll macaroon gummi bears caramels. Tootsie roll soufflé liquorice pudding. Caramels pie danish cotton candy bonbon wafer chocolate bar ice cream.

OUT NOW